• 3523
    tff kongresinde ağırlığı olmayanların yönetimde yer alması mümkün değildir. bu bilinen bir kural. aziz yıldırım haluk ulusoy'la yıllarca deli gibi savaşmasına rağmen her zaman genel kurullarda elinden gelen ne varsa yapmıştır. (özellikle ocak-2006 kongresinde yönetiminde adamı olsun diye çok uğraştı. ulusoy aziz yıldırım'la aralarında husumet olduğunu bildiği tahir kıran'ı yönetimine alınca, 'bakın fenerbahçe'den de birileri var' deme şansına sahip olmasın diye son dakikaya kadar yönetimine birilerini sokmaya çalıştı. aziz hala tahir kıran'la düşmandır tıpkı s.s. saran gibi)

    2008 'deki ulusoy sonrası tek adayla girilen kongrede divan başkanı mehmet helvacı seçtirilmişti. bu da misal, galatasaray'ın meydan boş değil mesajıydı. sonraki tff kongrelerinde ve yönetimlerinde de mutlaka belli girişimler olmuştur.

    benim son 25-30 yılda gördüğüm en etkisiz kaldığımız tf kongresini yaşadık. mecnun odyakmaz'ın asbaşkanlığına hiç girmiyorum. senin nu etkisizliğin sonrası tahkimde, pfdk'da vb. yerlerde seni nasıl doğramayacaklar biri söylesin. hakem/dördüncü hakem vb. raporlarından kendine uyanı alıp ceza veren disiplin kurulları senin içinden geçmeyecek mi? o zaman dert yanmak için mecnun odyakmaz'ı mı arayacağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın