• 55
    ilk yarı parma'nın hükmettiği bir maç oldu. bana biraz da bile bile bu duruma düştük gibi geldi, daha önceki entrymde de yazdığım gibi ziyech ve zaha ile beraber oynadığımız durumda ileride baskıyı da doğru düzgün yapamıyoruz topu da tutamıyoruz. tabi bunda berkan'ın da pasif kalmasının etkisi çok büyük.

    ikinci yarı kerem demirbay - berkan değişikliği ile ortasaha biraz daha dengeye geldi. kerem demirbay'ın defansif katkısı düşük gibi gözükse de, top sürmesi ve oyunu açtığı paslarıyla fark yarattı, defans sadece savunma ile olmuyor, topu ileride tutmak da defans katkısı olabiliyor bazı durumlarda.

    batshuayi sadece icardi'nin arkasında beklemeyecek, geriye düştüğümüz durumlarda hızlı bir hamle olacak, mertens'in de sürelerinden alacak ve onu yedekleyecek. düşündüğümüzden çok daha faydalı olacak gibi duruyor.

    kerem - zaha değişikliği ise, kerem'in niye çok değerli olduğunu, top kontrolü ve bitiricilik problemine rağmen kadronun değerli parçalarından olduğunu gösterdi. kerem zaha'ya kıyasla çok daha hareketli ve takıma ileride hareketlilik kazandırıyor. zaha 4-4-2 kanadı veya topu ortasahaya yakın alacak bir kanat değil, kaleye yakın oynadığında katkı verecek bir oyuncu. geçtiğimiz sezon da katkı sağladığı maçlarda bu şekilde oynamıştı.

    son olarak da, kaan kesinlikle sağ bek yedeği olamaz. ziyech ile oynarsa o kanat çok stabil kalıyor, ancak barış alper'in arkasında bek oynayabilir, bu da sakatlık ve ceza durumu gibi istisnai durumlarda olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın