resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1236
    hiçbir şekilde kaynağı net olmayan, tamamen kulaktan dolma ve başka bir kişi hakkında benzer haberler girse hainlikle suçlanacak spor ulemalarının söylemleri üzerinden gereksiz bir linç ve nefret kampanyasına konu olmuş sportif direktör.

    işin özüne gelirsek; 2022-23 sezonunda galatasaray 5 eylül 2022 günü 5 tane transfer açıkladı. 2023-24 sezonunun son günlerinde gelenler, bir türlü yapılamayan transferler ve devre arasında yapılan hamleler herkesin malumu. 2024-25 sezonunda ise temmuz ayında kamplara dahil edilen batshuayi ve jelert ikilisi transfer edildi. hala daha kadromuzun iskeletinin büyük kısmı aktif yönetimdeki isimlerden önce alınan oyunculardan veya transfer olduklarında maliyeti ve ismi beklenti yaratmayan yerli oyunculardan kurulu. (barış, kerem, nelsson, muslera, kaan, abdulkerim vb.) ben bazen mevcut gündemden ve taraftarın genelinin bazı isimlere karşı sahip oldukları algıdan dolayı şaşırıp sık sık transfer geçmişlerini açıyorum kulübümüzün. çünkü gündem öyle bir yere çekildi ve öyle bir savaş havası var ki, herhangi bir kişinin tepkisinin uçluğunu mantık çerçevesine oturmakta güçlük çekiyorum.

    daha önce de başka bir entrymde yazmıştım. dursun özbek haziran ayında çıkıp aşırı iddialı ve uçan kaçan iddialarda bulunmasa bugün belki beklenti daha düşük olabilirdi. bu onun hatası. fakat netice itibariyle daha temmuz ayı bitmedi ve beklenen yalnızca 1 transfer kaldı. normal şartlarda bu kadroyu koruyarak temmuz ayında şu tabloya sahip olmak, başka bir dönemde yaşansa methiyeler düzülecek bir başarı olarak aksettirilirdi. cenk ergün de ibrahim hatipoğlu da ve hatta yeri geldiğinde şampiyon hoca okan buruk da bu taraftar linçinden nasibini fazlasıyla aldı. biraz itidal gerekli.

    geçmişte verdiği kontratların eşini ve hatta maliyet fayda olarak çok daha zarar yazanlarını son 2 sezonda kendisi kulüpte yokken de yaşadık. cenk ergün transferlerinden bonservis kazandıran, gol rekoru kıran, şampiyon takımın iskeleti olarak yıllarca hizmet veren oyuncuların bugünkü koşullarda sıradanlaşmış kontratlarından dolayı ısıtılıp gündem maddesi yapılması gereksiz. kronikleşmiş 'overpay' sendromumuzu tek bir isme etiket etmek galatasaray etiğine yakışmıyor. eleştiriye son derece açığım ve kendisini sıkça eleştiririm fakat beni bile çok sıktı bu durum artık. ayrıca uğur karakullukçu'nun ipiyle kuyuya ineceğime su içmekten vazgeçerim. haberin içeriği taraftarın genelini tatmin ediyorsa içerik sorgulanmıyor nedense. bugün de linç moda olduğundan veriyorlar etkileşim bağımlıları ucu başı olmayan haberleri. sonumuz hayır olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın