resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1235
    bu transfer dönemini yüzüne gözüne bulaştırdılar ekip olarak hiç itirazım yok ama bazen yöneltilen eleştirilerin bende kendisini savunma dürtüsü oluşturduğu kişidir. aynı durum ibrahim hatipoğlu için de geçerli. transferler neden gecikti diye eleştirmek çok olağan ancak bazı konularda akıl mantık sınırları zorlanıyor artık ve işin ucu bir şekilde galatasaray'a dokunduğu için ben bu kadar manipülasyona dayanamıyorum.

    birkaç yıl önce galatasaray altyapıda çocuklara sadece peynir ekmek yediriyor diyen ve kulüp tarafından resmi açıklamayla saniyesinde yalanlanan eleman şimdi de bonservis ücretleriyle ortalığı karıştırmaya çalışıyor. 6 milyonluk bir oyuncuya 16 milyon teklif vermezsiniz arkadaşlar, yani bunu isteseniz de yapamazsınız. bırakın cenk ergün'ü dünya böyle bir yer değil. adamın fiyatının 6 milyon olduğu öğrenildiği anda zaten o işe dışarıdan çomak sokulur yine yapamazsınız. bakın şu olabilir torreira transferinden bir ay önce o dönemki kulübünün görüştüğü başka takımlar vardır veya torreira'nın önceliklendirdiği başka takımlar vardır ve onların tekliflerinden iyi konuma gelmek için daha yüksek bir fiyat önermiş olabilirsiniz. onlar masadan kalkınca dinamikler de değiştiği için daha ucuz teklife iş bitmiş olabilir. torreira örneği büyük ihtimal öyle gerçekleşti çünkü torreira'nın değeri bize gelmeden önce de 6 milyondan çok daha fazlaydı. bu durum tamamen transferdeki dinamiklerle ve iki teklif arasındaki bir ay içerisinde ne olduğuyla ilgilidir. gidin torreira'yı transfer döneminin başında 6 milyona alın bakalım alabiliyor musunuz, mümkünatı yok bunun. aynı zaman dilimi içerisinde 6 milyona bitecek adama kimse 16 milyon vermez. vermez değil veremez yahu. profesyonel hayatta bir karşılığı yok bunun. cenk ergün bu transferden komisyon alacak olsa oyuncuya 6 kendisine 10 milyon mu ayırdı arkadaş? buna gerçekten inanan var mı aramızda? bari 6lık adama 8 önerdi deyin inanabileceğimiz bir kısmı olsun palavranın.

    son dönemde duyum işinin deyim yerindeyse boku çıktı. dün başka bir başlıkla guela doue transferinin duyumculara göre neden yattığını sıralamaya çalışmıştım. birbirinden tamamen alakasız on tane sebep sayabildim eminim fazlası da vardır. bunların bir tanesi doğruysa geri kalan dokuz tanesi sallamasyon. kulüp içinden hesapta haber verdiğini iddia edenlerin tek derdi kendi reytingleri. fazla gündeme getirmemek gerekiyor. bunun dışında kendi yangınımızı sonuna kadar yapalım işler yolunda gitmediğinde burada hiçbir sıkıntı yok ve olamaz da. sadece bunu biz yapalım, dışarıdan müdahaleyle manipüle edilmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın