resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1242
    uğur karakullukçu'nun belirttiğine göre, doue isimli oyuncunun yüzde 70 bonservisine 12 + 2.5 önermişiz. hem de bu yüzde 30, 1 milyon euroya satsak bile 300 bin eurosunu rennes'e ödememiz gereken bir yüzde 30. bu arada doue'nin şu an strasbourg yolcusu olduğu, toplamda da 6 milyon euroya işin bittiği yazılıp, çiziliyor.

    cenk ergün torreira transferinden 1 ay önce, 16 milyon euro'ya bitirdiğini iddia ettiği torreira transferi, o an torreira reddettiği için gerçekleşmiyor. erden timur öncelikli oyuncu iknası, sonrası yoğun çabasıyla 6 milyona transfer bitiriliyor.

    uğur karakullukçu, oliviera'yı da cenk ergün 9 milyon euro'ya bitirecekken, erden timur araya girip 3 milyon euroya bitirdiğini iddia ediyor.

    bu direkt cenk ergün'ün tokatçı filmindeki başrol olduğunu gösteriyor. hala nasıl görevde anlayabilene aşk olsun. bu arada ibrahim hatipoğlu'na saygım arttı, cenk ergün'ü mümkünse tuvalete giderken bile kontrol et başkan. yalnız bir yere göndermeyin bunu.

    hızlı bir biçimde transferi kapatalım istiyorum. baskı falan da yapmanın anlamı yok, suyun başında bariz hırsız var.

    https://www.youtube.com/watch?v=LO9cg5YNA0c

    şu an kontenjan zaten 11+1+2. 2'ye yazalım dubois ve oliviera'yı, tribünde dinlensinler. belki panathinaikos gelir satarız, bir umuttur yaşamak.

    muslera
    jelert nelson sanchez köhn
    torreira kdb(yerli)
    ziyech mertens zaha
    icardi

    yedek: bats, yusuf demir(yabancı)
    satılacak/atılacak: cicaldau
App Store'dan indirin Google Play'den alın