resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 12975
    şu anki yaz döneminin tam aksi şeklinde muhteşem bir hareketlilik ile geçen o 2011 yazında takımımıza katılmış ve de gerisini tarihin yazmasına sebep olmuş eski futbolcumuz. sahadaki biz. bay psikolojik üstünlük.
    takımımızın orta sahasına kattığı dinamizminin dışında simge olabilecek ve bir çırpıda akla gelebilecek 2 hatta 3 harekete imza atmış aslan parçası.
    (bkz: 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçı) emre belözoğlu'nu sahadan attırdıktan sonra hadi şuradan si.... defol git diyerek yapmış olduğu hareket.

    (bkz: 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçı) beşiktaş tribünlerine gördüğü kırmızı kart sonrası formasını göstermek suretiyle sahaya dökmesi. maçın 3-0 bizim lehimize hükmen tecil edilmesine sebep oldu. aslında attığımız gollerde bizim lehimize olacak şekilde hakem hataları yapıldığı için oklar bizim üzerimize dönecekken, bir anda tinercileri sahaya indirmesi ile seyri tamamen değiştirdi. aynı şekilde forma gösterme olayını fenerbahçe tribünlerine de yapmışlığı vardır bu arada.

    ve de elbette (bkz: 24 kasım 2012 elazığspor galatasaray maçı). adam kaleye geçti ve penaltı kurtardı. kaleye geçip sakatlanan / oyun dışı kalan kalecileri yerine emaneten kalede duran çok oyuncu gördük futbol camiasında ama direkt sonuca etki eden hamlelerde bulunan çok az oyuncu vardır. biri de felipe melo oldu. iyi ki bizim formamızı terletti. iyi ki yaptıkları ile camiamız adına bir mihenk taşı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın