• 601
    birinci lig kulüplerinden bir tanesinin transfer sürecine yakından şahit oldum bu sezon. biraz tesadüfen gelişti aslında fakat benim açımdan oldukça öğretici oldu. şimdiye kadar spor alanında sıfır deneyimli, fakat çok başarılı bir işadamı olan ortağımdan kulübe duyduğu sempati sebebiyle böyle bir ricada bulunuldu.

    oyuncuyu ikna süreci, menejerler ile ilişkiler, türkiye'nin konumu gibi konu başlıkları her transferde tekrardan yaşanıyor gibi hissettirdi bana bu yaz boyu. ben yoruldum, fakat abim yılmadı, paris'ten atladı monaco'ya gitti, orada ağırladı oyuncu temsilcilerini, menejerin teknesinin yakıtına kadar ilgilendi ve projeye ikna etti. çünkü dedi ki hocamız bu 3 oyuncuyu mutlaka istiyor.

    tek sezonluk gözlem ile büyük kanılara varılmaz, fakat az çok şahidim ki, spordan anlamaya dahi gerek yok, önce sen kendin inanacaksın projeye, sonra da karşındaki kişiyi ikna kabiliyetin olacak, tabii bütçen dahilinde. bir de egon kulübe sevginden küçük olacak.

    yerel basından birkaç tanıdığım var, çok rica ettiler, en azından imza töreninden önce haber ver, çok faydasını görürüz diye, benim de içimden gelmedi değil, fakat çok net hayır dedi bahsi geçen abi, bizim işimiz şov yapmak değil.

    anlayana..
App Store'dan indirin Google Play'den alın