• 3418
    transfer konusunda başarılı işler yapamayan yönetim. bu 2023 yazında da böyleydi, 2024 yazında da bu şekilde olmaya devam ediyor.

    bu kadar doğru hocayı yakaladıktan sonra hocaya bir türlü doğru silahları verememek, doğru silahları zamanında sunamamak çok acı bir şey bence. bu transfer işlerini yapabildikleri için yönetici oluyor bu insanlar.

    2023 yazında bu işten sorumlu yönetici erden timur'du. yapılan transferler bizim genel anlamda sadece maaş yükünü arttırmamızı sağladı.

    ziyech
    zaha
    tete
    ndombele

    buraya verilen korkunç paralar cepte. bunun üzerine mükemmel bir boey satışı ancak o paranın da hiç edilmesi. hiç demeyelim de, 2 sene sonunda oluşan korkunç maaş toplamına giden bir para diyelim. tüm bunlara rağmen 2022 yazında yapılan hamleler, öncesinde takımda olan değerli isimler derken bu takımı üst üste 2. defa şampiyon yapan bir hoca var. hoca sağ bek ve ortasaha diye açıklama yapıyor, bütçe var, taraftar merak etmesin diyor. yönetim tarafı transfer yapacağız, öyle iyi böyle iyi oyuncu alacağız diyor. ancak 2. kamp başlarken hala bu takımın eksikleri kapatılmadı. bu hoca sürekli oyuncu devşirmek zorunda değil, böyle bir zorunluluk altında bırakılmamalı kendisi.

    ucuz etin yahnisi lezzetli olmaz. o cepten akrep çıkmalı, bu pozisyonlara para harcanmalı. mevzu, salı günü transfer bombaları patlayacak'a doğru emin adımlarla ilerliyor. hala geç değil, hala zamanımız var. ancak bu taraftarı da saf sanmayın, basında yer alan isimlerle de taraftarın duygularıyla da oynamayın, yalan işlere girmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın