• 95
    ozellikle cenk ergun’u kastederek konusuyorum. aylarca sampiyon olan kadrolara verdigi parayi elestiren taraftarlar tarafindan simdi futbolculara bu sefer az para teklif ettigimiz icin elestiriliyor.

    defalarca bu ortamda da soyledim. o donemde belhanda’nin da feghouli’nin de gomis’in de belli bir pazari vardi. biz bu pazari karsilamaya karar verdik, transferlerin hepsi katki da verdi ve sampiyon olduk. ama sonucta ne oldu? abuk subuk o bu para eder mi suna bu kadar kontrat baglanir mi cenk ergun transferi keh keh keh diye dalga gecildi.

    peki simdi ne oluyor? pazarlik yapmaya calisiyorlar, direkt kuluplerin istedigi parayi vermeye yanasmiyorlar. ve sonucta bu sefer taraftar vay bu futbolculara bu kadar az para onerilir mi diyor.

    bence yonetimin cenk ergun’de artik cok israr etmemesi lazim cunku zamaninda sampiyon olundugunda taraftar kendisine bir tesekkuru cok gordu ve bu iliski artik onarilamaz bir hale geldi. ben kulubun icerisinde de sevilip sayildigini biliyorum ama feghouli ve belhanda’yla yapilan kontratlari maalesef ben asla anlayamasam da taraftar asla unutamiyor. bu kulupte kimlere ne kontratlar verildi en son ornekleri de gozumuzun onunde bu seneki yedek kulubesindeler ama bu duruma maalesef yapacak bir sey yok.

    simdi cenk ergun bu durumu duzeltmek icin uygun fiyata iyi futbolcu almaya calisiyor ama bu asla olmayacak. bu nedenle tesekkur edilip yollarin ayrilmasi veya gorev degisikligi yapilmasi en dogrusu. gerekiyorsa ıbrahim hatipoglu tek kalmali ama cenk ergun bu ekipte olmamalidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın