resim
Pierre-Emile Kordt Højbjerg
Takım:Marsilya
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 320
    tottenham’ın danimarkalı orta saha oyuncusu.

    marsilya kendisine güzel bir proje sunmuş olabilir ama biz kendisiyle görüştüğümüzde ne anlattık, ne söyledik acaba? marsilya, de zerbi ile yapılanmaya gidiyor da, geçen sene şampiyonlar ligi’nde oynattığı oyun yabancı taktik hesaplarının incelemesine giren okan buruk ve galatasaray küme düşmeye mi oynayacak? şu futbol ortamında marsilya’nın avrupa’da elde edebileceği başarıyı doğru bir yapılanmayla galatasaray’ın elde edemeyeceğini kim söyleyebilir?

    yazıklar olsun. oyuncuyu buraya getirmek tam da yönetim diye seçilenlerin niye seçildiklerini göstermeleri gereken kısım değil mi? bu adamlar bu kadar vasıfsızsa o zaman neden seçiliyor?

    biz içerideki bazı oyuncularımızı mutlu edemiyor muyuz diye de sormuyor değilim. misal nelsson, hojbjerg ile arkadaş değil mi? hiç mi konuşmadı? muslera-torreira arasındaki gibi bir durum mu oldu ya da? ya da konuşabildi de diyaloğa girdiklerinde ‘gelme kardeş boşver, paranı zamanında alamazsın ayrıca futboldan zerre anlamayan bir yönetim var, teknik direktör ve ekibi tek başına bir şeyler yapmaya çalışıyor’ falan mı dedi? ya da ‘ben 2 sene evvel şampiyonluğun en önemli oyuncularından biriydim ama gittiler bir sonraki yıl benim üzerime stoper alıp beni yedek bıraktılar’ demiş de olabilir. gülmeyin arkadaşlar, bunlar olası şeyler. sonuçta nelsson’un geçen sene başı milli takım kampına gidip neler söylediğini hepimiz hatırlıyoruz. yazık oldu, gerçekten marsilya’ya gidişine üzüldüm.

    o yüzden fatih terim bir oyuncuyu gönderirken ‘galatasaray’a yakışan şekilde göndermek’ konusunu ısrarla dile getirir. zira kulübünde oynattığın yabancı futbolcuya gün gelir 5 sene 10 sene sonra böyle transferlerde ihtiyacın olur. saygınlık önemlidir. itibardan tasarruf olmaz.

    edit: bu arada ibrahim hatipoğlu bey’e seslenmek istiyorum. ne oldu ibrahim bey? hani ‘biz söylemesek karşı takımın yöneticileri söylüyor, o söylemese menajeri söylüyor’ lafınıza? yine mi taca çıktı uydurmaların? anlaşma olana kadar duyduk my hojbjerg marsilya görüşmelerini? vasıfsızsın, kabul et. zerre anlamıyorsun bu işlerden. istifa et. galatasaray’ın, taraftarın paralarıyla avrupa seyahatine çıktın 7 haftadır. birisinin ne olduğunu anlamaya bazen 1 hafta bile yetebilir ki sen geleli 7 hafta olmuş, yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın