resim
Marcus Wendel Valle da Silva
Takım:Zenit
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 134
    20 milyon civarında bonservis, 4 milyon euro senelik maaştan 5 sene kontrat veriyorsak gelmemesi gereken oyuncu.

    senelik 100-150 milyon euro para harcama özgürlüğüne sahip bir takım değiliz, bu birincisi. bu kadar para verdiğimiz oyuncunun tabir-i caizse boş çıkma olasılığı yok. bana seviye atlatmak zorunda bu ödemeleri yapacağım oyuncu. bak mauro ıcardi gibi olur, torreira gibi olur amenna ama brezilya dışında sadece rusya'da oynamış bir oyuncuya 20 milyon euro, absürt bir tutar.

    senelik 100-150 milyon euro demiştim ya, o parayı harcayan takımlar neden düşmedi bu oyuncunun peşine? bir biz mi varız koca dünyada böyle bir orta saha arayan? bu ikincisi.

    bir de 4 milyon euro netten 5 yıllık sözleşme doğru ise eğer bu akıl almaz bir risk. vereceği performans bir yana, brezilya'nın şu halinde bile milli takımda düşünülen bir oyuncu değil gördüğüm kadarıyla. milli formasını giyse bile bu parayı bu oyuncuya net verecek başka bir kulüp bulamayız, bu yüzden de satamayız elimizde kalır. bu da üçüncüsü.

    daha fazlasını konuşmak anlamsız aslında ancak cenk ergün'e böyle yetki verilince daha önce ne olduğu ortada. (bkz: younes belhanda) (bkz: sofiane feghouli)

    umarım aklımız başımıza gelir bir noktada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın