• 562
    hala galatasaray adına yaprak kımıldamayan dönem.

    transfermarkt'a göre resmi olarak hakim ziyech ve michy batshuayi'yi almışız. biri zaten bizdeydi ve bu dönem de bizde olacağı %90 gibi bir şeydi, diğeri de yedek forvet olarak alındı. yani takıma direkt olarak katkı sağlayacak kimse daha alınmadı. transfer sezonunun da yarısını bitirmiş bulunmaktayız. yorum yok.

    takıma katkı vermeyeceği düşünülen 3 oyuncu * * * ile sözleşme yenilememişiz ki doğru karar, hamza akman'da belki ısrar edilebilir miydi; bilemiyorum, emin değilim. teknik ekip ışık görmemiş demek ki. mathias ross'u gene kiralamışız, bu kadar iyi stoper varken zaten ona sıra gelmezdi ki üstelik yabancı statüsünde. seviyesini bizim takımda bir göremedik, gittiği yerlerde de göze batmıyor ki satın da alınmıyor. gene doğru karar, yapacak bir şey yok. nicolo zaniolo'yu da kiralamışız gene, çocuk burada olmak istemiyor belli ki. zaten garip bir arkadaş. ödediğimiz parayı bir şekilde kiralık ücretleri ile çıkardık gibi, bence yine fena olmayan bir anlaşma. italya'da kendini gösterirse bir şekilde okuturuz; bize kar kalmış olur.

    direkt olarak takıma katılacak özellikle 2 ve 8 numara transferi hala yapılmadı. bir de 10 numara isteğim var açıkçası, dries mertens iyi hoş ama artık dinlenerek oynaması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın