• 557
    youtube katıl kanalımızda yayınlanan torreira röportajından sonra galatasaray yönetimi’nden beklentimi bir tık düşürdüğüm transfer dönemi.

    o kalitesine hayran olduğumuz torreira, o dönem transferi söz konusu olduğunda muslera’nın telefonlarını bile açmamış. ne kadar zor bir şey aslında. baskı üstüne baskı kuruyoruz da, adam itiraf ediyor işte türkiye’yi tanımıyordum bile diye. git, ne kadar anlatırsan anlat, herkesin kafasında bilgi sahibi olmadığı şeylerle ilgili bir ön yargı var ve bazen bunu çok çaba sarf etsen de kıramıyorsun. adama istanbul’u gitsen tanıtsan anlatsan, taraftarımız da şöyle falan desen. eee? hollanda’da amersfoort diye bir şehir var, gider orada yaşarsın arkadaş daha az parasına. birçok oyuncu hayatın tadını, oynadığı oyunun tadını çıkarmak, saha dışında stres sahibi olmadan yaşamak ister. burada böyle bir şey mümkün mü?

    5-6 milyon kontratında yazsa da düzenli ödemesi yapılmayan, ligdeki birçok takımın çok kötü durumda olduğu, kişisel oyuncu kaliteni kayda değer şekilde yükseltemeyeceğin, özellikle deplasman tribünlerinin çoğunlukla boş bırakıldığı bir ligden bahsediyoruz. rasyonel düşündüğünde gelmeyi istemenin çok zor olacağı bir ortama, olabilecek en iyi oyuncuyu getirmeye çalışmak gerçekten çok zor olmalı. dolayısıyla onlara biraz daha zaman ve hak vermeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın