• 236
    gerçekten kabiliyetsiz olup olmadığını bilmediğim ancak şu ana kadar galatasaray'ın son 20 yılında transferler nasıl yürütüldüyse bire bir aynı şekilde yürüten yöneticidir. kendisine yöneltilen eleştirilerin birçoğu sırf erden timur'un ardından göreve başlamasından kaynaklı. bugün temmuz ayında transfer bitmedi yangını yapıyoruz -haklı olarak- bunun bir sebebi de iki senedir takımın eksiklerinin belli olmasına rağmen ısrarla kapatılmaması. işin komik tarafı ise bu bahsettiğimiz iki senelik sürecin çok çok küçük bir kısmında görevde ibrahim hatipoğlu vardı :)

    bunları erden timur'a sallamak veya ibrahim hatipoğlu-cenk ergün ikilisini savunmak adına yazmıyorum kesinlikle. bu kulübün bir başkanı var ve o ne derse o oluyor. transfer görüşmelerini yürüten kişilere çok fazla anlam yüklememek gerekiyor. başkan bir bütçe verir ve onu kullanırsın. tabii ki kişisel ilişkilerinle bazı işleri daha ucuza çözebilirsin ancak yüzde seksen başkanın çizdiği sınırların içinde kalmak zorundasın. bu erden timur varken de böyleydi bugün de böyle.

    işin özü, şu anda transferler bitmiyorsa bunun sebebi ne ibrahim hatipoğlu'dur ne cenk ergün'dür. bu kulübün tüm yönetiminden sorumlu tek bir kişi vardır ve ne hikmetse o kişi bugün taraftarımız tarafından en az eleştirilen kişi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın