• 149
    çok çok dürüst olmak gerekirse, söz hakkı verilse sadece nickinden dolayı onaylamayacağım bir moderator olurdu (hatta sorulmuştu ve fikrimi belirtmiştim, bu da böyle bir dürüst açıklamam olsun).

    nicki ile ilgisi olmadığını, antifener edebiyatı yapmadığını çok çok iyi biliyorum, kendisini de şahsen severim, sayarım, türkçesi düzgün; arada argoya kaçsa da yazıları ironik, üstelik yazıyor, sağlam yazıyor.

    yine de modlogta, silinen entrylerin altında, kim var listesinin moderatör kısmında bu kısaltmayı görmek beni çok çok rahatsız edecek, tamamen kişisel düşünce.

    bir süredir iş hayatının azizliğine üst seviyede uğradığımdan eskisi kadar verimli bir şekilde yürütemediğim bir görev moderatörlük, üstelik zor da bir iş. mesela takım yenilir, siz "of sözlük karıştı" diye koşarsınız sözlüğe. ilgilenemediğiniz anlarda bile aklınıza takılır, sorumluluk hissettirir. eğer mevcut kadro ihtiyacı karşılayamıyorsa genişletilmesi çok yerinde bir karar.

    ağırlığı, imla kurallarına dikkati, sözlüğe bağlılığı ile yerinde bir karar olmuş kendisi. ancak nicki ve de bir zamanlar sözlüğü terk edip geri gelmesi kısımları beni düşündürürdü.

    hayırlı olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın