• 3334
    öncelikle ben öyle dün dursun özbek muhalifi olmadım, icardi’yi aldığı gün bile dursun istifa etsin diyordum yarın fofana insin yine aynı görüşteyim ve hatta yarın istifa ediyorum desin lokma dağıtırım. hiç eskisi gibi de muhasebeci taraftar değilim gerekiyorsa yıllık 15 milyon versinler sağ bek ve orta saha alsınlar modundayım ve ayrıca transferleri sezon başı kampına yetiştireceğiz diyen kendileri bu nedenlerle yerden yere vuralım ama yönetiminde bulunan insanların tip ve memleketi üzerinden eziklediğini düşünen, yorum yapan benim için fenerlidir.

    şu ülkede en nefret ettiğim şey bu. erden timur toreria ve mertens’i getirene kadar da boyuyla dalga geçen modeller vardı burası dahil, sonra hepsi entry silip boynuma dola moduna geçti.

    kusura bakmayın ama kafası çalışan her galatasaray taraftarı bu ülkeye adam gibi transferin ağustos ayından önce gelebilme ihtimalinin düşük olduğunu bilip “uçaklar inecek” söylemine güler geçer çok dert etmez ama böyle her söylenene inanan tayfanın kafası karışıyor tabi. lan 2 yıldır divan dahil heryerde bankalar birliğinden çıkacağım diyor adam ve ortada tek hamle yok. transfer 15 gün gecikti diye dursun özbek yönetiminin eleştirileri umursadığını düşünen arkadaşlar rica ediyorum güldürmeyin :) yarın iki transfer yapılınca bu kitlenin susacağıbı bildikleri için yönetimin bu konuda dertlere düştüğünü sanmıyorum.

    neyse benim itirazım kanepede oturup cips yiyen ama yağlı elleriyle milletin tipiyle dalga geçen tiplerin sığ yorumları yoksa dursun özbek eleştirilerine sponsor bile olabilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın