• 3308
    normalde mevcut transfer sezonunda karalar bağlanacak bir durum yokken neden yangın çıktığını iyi analiz etmesi gereken yönetimdir.

    yedek forvete olabilecek en iyi ismi almanıza rağmen insanlar size güvenmiyor. çünkü bu kulüpte bıraktığınız travmalar çok büyük. bir grosskreutz rezaleti var ki türk futbolunda daha büyük transfer skandalı var mıdır bilmiyorum. sigthorsson transferine girmiyorum bile. iki senedir doğru düzgün 8 numara yok, 7 küsur aydır doğru düzgün sağ bek yok. insanlar henüz tam anlamıyla uyanmış değil ama esasında doğru düzgün sol bekimiz de yok. angelino getirdik hocamız faydalanamadı şeklinde bir bahane kabul edilemez, her transfer tutacak diye bir şey yok sizin göreviniz tutmayan transferleri tutması kuvvetle muhtemel olanlarla değiştirmek zaten.

    atacağınız adımları atmadan önce 1000 kez düşünün. çünkü artık önünüzde erden timur gibi bir paratoner yok. tek güvence okan buruk ama biliyoruz ki ilk tökezlemede ilk ondan başlanacak eleştiriler. fatih terim'de bunu çokça tecrübe ettik biliyoruz sürecin nasıl gittiğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın