• 3302
    transfer döneminin çok zor geçtiğini iddia ediyorlar. doğrudur. euro 2024, arabistan piyasası, bankalar birliği, sıcak para ihtiyacı gibi gerekçeler sunabilirler. biliyoruz bunları. tabi bunlara bakınca da aklıma koç ailesinin değerli olan ferdi merhum mustafa koç’unun çok sevdiğini söylediği bir sözü geliyor aklıma ;

    “karamsar rüzgardan şikayet eder,iyimser değişmesini bekler,gerçekçi ise yelkenlerini ona göre ayarlar.”

    sanki bilmiyorduk yukarıdaki durumları 6 ay önce. peki bizim büyüklerimiz 6 aydır yelkenleri ayarlamak yerine ne ile meşguldü? yelkeni ayarlayanın altını kazmakla. (bkz: erden timur)

    yine de eyvallah diyelim sabır edelim bizler bir ay daha. geç olacak ama tam olacak transfer diyelim. okan hocam halleder diyelim. zaten oturmuş takımız diyelim.

    peki, transfer döneminin ortasında 3,5 milyon euro’nun taksidini ( 300-500 bin euro muhtemelen) ödemeyip, en prestijli uluslararası gazetelerden birine haber olmayı, almanyanın en köklü kulüplerinden birinin ceo’suna bu adamlar verdiği sözleri tutmuyor dedirttirmeyi ne yapalım? tam da böylesine zorlu bir transfer döneminde galatasaray’ın itibarını yerle bir etmeye ne diyelim? belki taksitle, teminatla alabileceğimiz oyuncunun kulübü, kardeşim sizde sıkıntılar oluyormuş para peşinse bu iş olur derse ne yapalım? var mı cebine atıp sıcak para sağlayacak olan yönetici? benim bildiğim, cüzdanla gelen başkanımız uefa bize cıs yapacak diye ağlamaya başladı çünkü. hadi olan oldu. yahu çarşaf çarşaf haber oldunuz. nerde bu kulübün kurumsal iletişim departmanı? nerde bild’e tekzip yayınlatacak babayiğit? hala adına gazeteci denen çok kullanışlı tweet atıcılarına saçma sapan açıklamalar yaptırmaktan başka ne var elimizde konu ile ilgili? birde, doğru mudur bilmem ama yok efendim kulüp çalışanı unutmuşta işine son verilmişmişler dolanıyor ortada. beyler, ödeme listesini verin sözde gazetecilerinize. biz takip ederiz ödemeleri taraftar olarak. sözlüğün en üstüne tutturur her gün kontrol ederiz merak etmeyin.

    alacağınız iki tane topçu. salak saçma açıklamalarla ne hale getirdiniz süreci. rekortmen hocanız sizi korumaya çalışıyor. bir ay önce kendisine, hocam durumlar böyleyken böyle, sen bir itidal konuşması yap beklentiye girilmesin deseniz dahi bugün süt limana dönmüştü ortalık.

    neyi hayal ediyorum biliyor musunuz? organize ve amatör kötülük dizayn edicilerden olduğumu mesela. 2 ay önce de diyorum ki gs’nin yoluna taş koymak için oyuncu taksitlerini ödememelerini sağlayalım. üstüne de abuk sabuk haberler yaptıralım medyaya o geliyor, uff bir dakika şimdi haber geldi daha iyisi geliyor diye.

    yemin ederim yazarken elim ayağım titriyor. yazıklar olsun size. mesele topçu almamanız zannediyorsunuz hala. acele etmeyin canım alacağız diye haber yaptırıyorsunuz. yere batsın bizi size mecbur eden, beni şu izmir sıcağından daha çok terleten rezillikleriniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın