• 3295
    çoğu şeyi olduğu gibi transfer işini beceremeyen yönetim. her sene aynı terane. sürekli yalan dolan. erden timur şapkadan tavşan çıkarabiliyordu ama o da gidince işte olan bu.

    sürekli o geliyor, anlaşıldı, şöyle oldu böyle oldu diye diye zaman geçiyor. alacağınız 2 oyuncu. bu kadar az ihtiyacımız olan bir dönem son yıllarda hiç olmamıştı. bunu becerin bari. 6 ay vardı ya şunun için. iyi kötü anlaşırsın birileriyle.

    temmuz ayının ortasına geldik hala kim gidecek kim gelecek belli değil. kadroda 50 tane adam var. gidecek oyuncular hazırlık maçında oynuyor. hiçbirinin gidecek gibi hali yok. kimse gelecek gibi de değil. bu nedir allah aşkına.

    bu arada ben yıldız mıldız da bekleyen birisi değilim. köhn 3.5 milyon euroya geldi. alın sağ beke de böyle birisini. orta sahaya da bulursun en fazla 5-6 milyon euroya birisini. ama siz derseniz dünya yıldızı gelecek, paramız var, bütçemiz şu bu diye herkes de bekler, ben de beklerim. yükseltmeyin beklentiyi de gidin alabileceğiniz, bize faydalı olacak birilerini getirin ama yok. maalesef elimizdeki malzeme bu. sosyal medyayı takip edip sinirlenmeye gerek yok. bekleyeceğiz eylüle kadar olur artık bir şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın