• 153
    özellikle transfer dönemlerinde dikkat çekmek için yapmadıkları şey olmayan sözde muhabirlerdir.

    daha transfer dönemi başlamadan herkes tek bir ağızdan "transferler kampa yetişecek!" dedi ama yetişmedi. doue, oğuz aydın bitti, her an açıklanabilir dediler ama sonrasında türlü bahanelerle işi yokuşa sürdüler.
    başa dönüp "transferler ikinci kampa yetişecek" dediler ama sonra birden u dönüşü yapıp "iyi transferlerin olması için ağustos sonları ve eylül başlarına kadar beklemek lazım" cümlelerini kullandılar. hemen hemen her gün yönetimi şakşaklamalarına girmiyorum bile.

    yemin ediyorum bunlar kadar kolpa muhabirler görmedim. sosyal medyanın pik yaptığı şu dönemlerde her yazılana dikkat etmek gerekirken, sırf birkaç fazla etkileşim almak için yapmadıkları şey kalmıyor. en başından "galatasaray taraftarı sabırlı olmalı çünkü iyi oyuncuların gelmesi ve ikna edilmesi biraz zaman alacak" deseler kimse bu kadar yangın çıkarmayacak. ama sen kalkıp wan bissaka, doue, assignon, mctominay, goretzka, fofana, rabiot, höjbjerg, griezmann ve daha nice futbolcuların isimlerini verip, en kısa sürede bitecek deyip sonra hiçbir şey olmamış gibi yüzsüzce "biraz sabır!" dersen orada tepki görürsün işte.
    bu etkileşim delisi muhabirlerin soyu tükendiği an, transfer dönemleri çok daha rahat geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın