resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11091
    ortadoğu'daki her erkek bilir ki, "bir kadın başka bir erkekten size geliyorsa bir gün sizden de başka bir erkeğe gidecektir." ortadoğu ve güney amerika arasında kültürel olarak pek bir fark yok; aynı arabesklik. velhasıl kelam; n'apalım abi, beyimize psikiyatrist mi yoksa kadın mı ayarlayalım? siz sevgilinizden, karınızdan ayrılın; sonra bunun etkisiyle depresyona girin ve bakın bakalım çalıştığınız iş yeri size nasıl davranacak.
    kimse kusura bakmasın da; güldük, eğlendik ama milyonlarca euro kazanan paşalar da azcık aldıkları paranın hakkını versin. profesyonel olsunlar.
    kerem'in tripleriyle uğraş, icardi'nin morali bozulmuş onunla uğraş, aman zaha üzülmesin diye uğraş...abicim bu adamlar bizi eğlendirsin diye var. futbol ecnebilerin deyimiyle bir entertainment (eğlence) sektörü. yani bizim gibi ekonomik krizlerle boğuşan, günlük hayatta kuralsızlıklar nedeniyle bir sürü şeyle mücadele eden insanların boş vakitlerini eğlenerek geçirmek için kullandıkları bir araç.
    günün sonunda eğlence aracını ben mutlu edeceksem, milyon euroları da ben yiyeyim o zaman.
    bu arabesklik beni öldürecek!
    tanımla bitireyim; kişisel tarihimde (37 yıl) izlediğim en iyi galatasaray santraforu ancak en az profesyonel olanlardan da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın