• 658
    dursun özbek'in paylaşılan tutarsız açıklamalarından birinde yalanı varsa; o yalan ffp ile ilgili değil, finansal sıkıntımız olmadığı vs yönündeki açıklamalarındadır.

    sadece eski borçlardan, faizlerden, bankalar birliği anlaşmasından dolayı bile çok ciddi giderlerimiz olmasına rağmen bir de üzerine taraftara şirinlik yapmak için yıldız getiriyoruz diyerek 3-5-8-10 maaşlar bağlanmaya devam ettiği sürece; her yıl şampiyon olsak da, şampiyonlar ligine gitsek de, oyuncu satsak da ffp kuralları var olduğu sürece bu konuda sıkıntı yaşaması matematiksel bir kesinlik olan bir takımız biz.

    (ya da bu gayrimenkul projesi gibi bir yerden acayip bir para gelmesi lazım ki bir çırpıda büyük bir kısmı çözülebilsin sorunların. yoksa yıllık gelirlerle falan olacak iş değil o.)

    her sene açık açık paylaşılıyor finansal tablolar. zaten burada veya sosyal medyada da denk geliniyordur illa ki. net şekilde görülebilir.

    uefa'nın ffp'yi adil şekilde değerlendirip değerlendirmemesi, rakiplerimizin finansal durumu ve yaptığı harcamalar bunları değiştirmiyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın