resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4165
    geçen sezon piyasası çok daha yüksekken kiralandığında sözleşme şartları hakkında hiçbir şey bilmeyen taraftarlarımızın bu sezon kiralık sözleşmesindeki her ayrıntıyı didik didik araştırdığı futbolcu.

    gerçekten taraftarımızda bir sene içinde oluşan bu bilinçlenmeyi ve kulübün her kuruşunu savunma refleksini görmek çok güzel. geçen sezon kiralık gittiğinde maaşını kim ödedi, şartlı satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi için şartlar nelerdi, olduğu iddia edilen kolay / zor bonusların içeriği neydi gibi soruların cevaplarını bilen bir tane bile taraftar yokken, bu sene taraftarımız tüm süreci müthiş bir titizlikle takip ediyor.

    ancak mevcut yöneticiler de eğer bu taraftar baskısından kurtulmak istiyorlarsa kendilerine tavsiyem şu şekilde olacak. öncelikle x platformunda adı ramsparkhaber, buruksports vb adlı hesaplar açılıp, kulüp içerisinden sızdırılan haberlerle bu hesapların pr'ları yapılacak ve takipçi sayıları arttırılacak. sonrasında bu hesaplar sanki bazı yöneticilerin paralı köpekleri değil de galatasaray'ın yılmaz savunucuları gibi bir algı operasyonu oluşturulacak. devamında da satışı / kiralaması gerçekleştirilen oyuncular için bu hesaplara gerçekle hiçbir alakası olmayan rakamlar servis edilecek. eğer siz de böyle yaparsanız 6 ay önce 15m€ verdiğiniz futbolcuyu kimsenin bilmediği şartlarla kiraladığınız için transfer sihirbazı ilan edilebilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın