resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 833
    icardi bambaşka bir şey. ancak kendisinin diri kalması gerektiğini hissetmesi için arkasına tam da olması gereken bir transfer yapılmış.

    bir kere icardi'nin en önemli eksiği çeviklik. icardi'nin geçen sezon savunma arkasına koşuyla attığı gol sayısı 1. evet sadece 1. onu da manu maçında savunmanın terste yakalandığı davinson'un uzun kafa pasında attı. yani kendisine doğru koşarken ara pası atan bir oyuncudan top alıp savunma arkasına sarkıp karşı karşıya gol atmışlığı yok.

    elimizdeki silahın en önemli gücünü bilirken en zayıf noktasını da bilmek ve bunu dillendirmek lazım.

    bathsuayi ise tam da icardi'de eksik olanı tamamlayabilecek bir adam. bikere güçlü ve yıkılmayan biri. gol kaçıran bir imaj çizse de ben kötü bir bitirici olduğunu düşünmüyorum. ayrıca fenerbahçenin geçen sezon yıkılmak üzereyken son dakikada ayakta kaldığı maçların neredeyse tamamında gol katkısı var. yani kritik anlarda öne çıkabiliyor.

    ben batsh'ın çok doğru bir transfer olduğunu düşünüyorum. bir çok maçta icardi ile birlikte forveti çiftleyeceklerini düşünüyorum ayrıca. öyle kenarda icardi 80de yorulunca oyuna girsin diye alınan alelade bir yedek forvet değil kesinlikle.

    maaşına gelince, kendisini bugün 5 milyon euroya transfer edip 3 sene 2.3 milyon euroluk kontratlar imzalasak herkes gayet iyi bitirilmiş bir transfer olduğunu söylerdi. biz 30 yaşında inceden gözden düşmüş dayı'ya 3 milyon bonservis verdik. geçen senesini bu kadar iyi yüzdeyle bitiren forvet oyuncusuna bonservis bedeli olarak gayet tabii 5 ve üzeri isterlerdi. klişe ama bu adamın ligi bilmesi de cabası. o yüzden olmayan bonservis adamın maaşına eklenmiş, yapacak bir şey yok futbol dünyasının kuralı bu arkadaşlar.

    yani sen 30 yaşında, ligi bilen, dakika/gol oranı gayet iyi, yedekteyken sorun çıkarmayıp oynayınca 8.5/10 performansını rahat alacağın bir oyuncu almışsın. hem de 1 temmuz itibariyle alıp kampa getirmişsin. zihinlerde atanımız kim gibi bir soru olmadan topbaşı yaptırmışsın okan hocama. daha ne olsun, çok çok iyi bir transfer hamlesi. yapanları tebrik etmek lazım. batsh bu sene çok iş yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın