resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4983
    başardığı şey 13. sırada devraldığı takımı, ligde iki yılda alınabilecek 222 puanın 190'ını alan bir takım haline getirmek olan eski yöneticimiz. çok temel mevkilerinde eksikleri olan bir takımın 190/222 puan yapabileceğini düşünmek tuhaf.

    şurada bir anlaşalım, bir yönetici torreira ve icardi'yi getirdi diye, torreira'nın yanına ve sağ beke torreira-icardi seviyesinde oyuncu alamadı diye eleştirilemez. bu yöneticiden önce de bu mevkilerde taylan antalyalı ve mostafa mohammed vardı. eksik olduğu iddia edilen mevkilerde de berkan kutlu-emre akbaba-yedlin falan vardı. orta sahaya torreira almış, yabancı sınırında yanına kerem demirbay'ı çekmiş adama neden bir a class orta saha daha alamadın diye yüklenmek garip. adamın devraldığı takım ortada, kurduğu takımın yaptıkları ortada.

    halen her fırsatta ince ince kendisine vurmaya çalışmak komik. transferde hataları oldu, çünkü transferde hatası olmayan kulüp yok. varsa erden timur'dan iyisini yapıp 190/222 gibi absürt bir başarı sağlayacak biri, o zaman ince ince "daha iyisi de olabilirmiş" diye vurmaya başlarsınız. insanlardan yapamayacakları, kimsenin yapamayacağı, şeyler bekleyip, bunları yapamayınca sallamak "eleştirel düşünce" değil insafsızlık oluyor. bu insafsızlık da kulüp için canını dişine takan adamların görev alma motivasyonunu baltalıyor. sonuçta hiçbir şeyi beğenmeyen tayfa yüzünden hiçbir şeyi olmayan bir kulübe dönüyoruz.

    hakkındaki olumsuz yorumlara bundan sonra böyle yaklaşıyorum. varsa daha iyisini yapacak olan, use case'ini koyarsın, bu adam şurada şunu yaptı bu kadar puan topladı dersin konuşuruz. "biz bir a class orta saha daha alsak şl'de yarı final yapardık"ın bir karşılığı yok, onu herkes biliyor. kulübün a class orta saha alamıyorsa kulübünün bir a class orta saha daha alacak parası yok demektir. alınamayan birkaç oyuncuyla yönetici değerlendirilmez. takımın o yöneticiden önceki ve sonraki durumuna göre değerlendirilir. öncesine göre değerlendirdiğimizde kusursuza yakın bir performansı olduğu ortada. sonrası için yeterince zaman geçmedi, ama çok umut vadetmiyoruz gibi duruyor. sonrası, kendisinin performansının gözümüzdeki kıymetini daha da arttıracak bence. yaşayıp göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın