resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4980
    galatasaray’ın son 2 şampiyonluğunda özellikle takımdaşlığın korunması adına çok değerli işler yapmış yöneticimiz, modern abdürrahim albayrak bence kendisi, daha iyisi bir çok açıdan. yönetimde yer almaması da üzücü.

    ancak transfer konusunda 2 sezon boyunca gösterdiği performans vasat seviyededir. ilk sezonunda genel anlamda vasat üzeri bir performans sergilemesine rağmen ikinci sezonu komple skandaldır. galatasaray’ın hocası okan buruk’un sürekli devşirme yöntemiyle ilerlemesine neden olmuştur. sakat, sorunlu ve takıma katkı sağlayamayacak, takımın asıl dertlerine deva olamayacak oyuncuların transfer edilmesinde önemli rol oynamıştır. tüm bu hatalarını da önce boey’in satışında gösterdiği önemli katkıyla minimize etmiş, yazın cömertçe harcadığı maaşların ödenmesini sağlamıştır. boey satılmasa o maaşlar nasıl ödenirdi, ben işin içinden çıkamıyorum mesela. sonrasında da okan hoca, gemiyi limana yanaştırarak bizlere 24. şampiyonluğu yaşatmıştır.

    dolayısıyla mevcut dönemde yapılan/yapılacak olası transfer hatalarını erden timur olsa bunlar olmazdı şeklinde bir çıkarım sunarak savunmak bence hatalı.

    dilerim bu inziva döneminde geçirdiği 2 sezonun değerlendirmesini en iyi şekilde yapar. galatasaray’a ama içeride ama dışarıda katkı sunmaya devam eder. çok iyi bir tutkal görevi görüyor kendisi ki yukarıda belirttiğim gibi en iyi yaptığı iş bu kendisinin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın