resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4117
    kulübün resmi sayfadan doğum gününü kutladığı oyuncumuz. gönderinin altı “o bizim oyuncumuz değil” gibi yorumlarıyla dolu. kulübün çok acil şekilde tüm sosyal medya hesaplarını kapatması gerekiyor. 15 milyon euro bonservis verdiğimiz potansiyelli bir oyuncumuzun değeri okuma yazma öğrenebilmiş olmasına şaşırmamız gereken insanların üç twitter fenomeni tarafından güdülmelerine bağlı olmamalı.

    takımdan ayrılmasını istediği oyuncuyu sosyal medyada linçleyen, sonra o oyuncu değerinin altına satılınca da yönetim linçleyen bir kitle var. bunlara yorum yapacakları bi platform vermemek lazım.

    ekleme: oyuncu transferinde sosyal medyaya bakılmadığını düşünenler, sosyal medyada taraftarın yoğun şekilde tepki gösterdiği oyuncunun transferi için pazarlık yaparken kulübün elinin inanılmaz zayıflayacağını inkar edenler var. taraftarla kavgalı adamın takımda kaldığında performansının düşeceğini ben biliyorum, pazarlığa gelen takımın sportif direktörü de biliyor. bunun transfer sürecini etkilemeyeceğini düşünmek komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın