resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4970
    hiç hatası yokmuş gibi ilahlaştırılması komik.

    2023 yazında aldığı oyunculardan davinson hariç patladık.
    hocanın işini kolaylaştırmak yerine takıma zaha, ziyech, ndombele gibi problemli adamları doldurduk. yedek forvet diye kazma vinicius geldi ki icardi oynayamayacak olsa bugün sokaklar galatasaray değil fenerbahçe bayraklarıyla süslü olurdu.
    birincil ihtiyaç orta saha için söz verip sözünü tutmadı. orta sahayı çözmeden zaha, ziyech, tete gibi oyunculara yağlı kontratlar verip limiti tüketti. sonra da limit yok diye ndombele’yi getirdi.
    boey’in ayrılacağı ayan beyan ortadayken sağ bek diye sakat aurier getirdi. köhn transferini avrupa ligi eşleşmesine yetiştiremeyip takımın kolunu kanadını eksik bıraktı.

    tete, ndombele, zaha ve ziyech’e verdiği kontratları cenk ergün verse “cenk yine serv imzalıyor, bol sıfırlı kontrat dağıtıyor” diye yerden yere vurulurdu.

    tabi ki hatalardan ibaret değil. bir çok doğruları da var ama bunlar zaten ballandırıla ballandırıla sürekli konuşulduğu için görmezden gelinen kısımlara değinmek istedim.

    kimse kusura bakmasın, 2024 şampiyonluğunda yönetimden hiç kimsenin payı yok. şampiyonluk tamamen okan hocaya, ekibine ve müthiş fedakarlık gösteren oyunculara yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın