• 142
    gazeteciliğin eskisi kadar ağırlığı olan bir meslek olmadığını kabul etmek gerek. geçmişte bu işi kafası zehir gibi çalışanlar yapardı ancak günümüzde başka bölüm tutturamadığı için iletişim fakültelerine doluşan aptallara kaldı. bu zeka yoksunluğu camia içinde spor servislerinde ise zirve yapıyor çünkü hiçbir işe yaramayanlar spora yönlendiriliyor, çünkü hepinizin çok iyi bildiği gibi ülkede yaşayan 85 milyonun tamamı futboldan anladığını sanıyor.

    kümeyi biraz daha küçülttüğümüzde ise şunu kabul etmekte fayda var, galatasaray muhabirleri zeka konusunda spor servisinde çalışanlar arasında da en diplerdeler. puma’yla yapılan anlaşmanın basın toplantısında sırf manşet almak için mevzudan alakasız saçma sapan sorular soran dinazorları yine gördüm ve tekrar sinir oldum. şu işi yapmak için can atan binlerce kalbi sarı-kırmızı atan genç varken bu heriflerin buralarda bulunmaları bana koyuyor.

    ha bir de bi arkadaş vardı, mevzulardan o kadar uzak ki buranın varlığından haberi bile yoktur o sebeple rahat rahat yazayım. adam haber metni yazarken yanındakine dönüp “puma yeni mi, ilk kez mi imzalarılar?” diye sordu. birader 10 kusür senedir nike olduğunu hadi idrak edemedin de başından beri toplantıyı takip ediyorsun, dinlediğini de mi anlamadın?

    sezgin abi sen de “en çok forma ıcardi’nin satar” cevabını aldın ya, rahat rahat uyursun şimdi. sıkıldım bunların vasat bile olamayışından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın