resim
Ángel Fabián Di María Hernández
Takım:Benfica
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.78
Uyruk:Arjantin
  • 715
    tekniğine, oyun görüşüne ve şutlarına bayııldığım futbolcudur. 2014 yılında real madrid şampiyonlar ligini kazanırken de arjantin milli takımı o sene dünya kupasında finale çıkarken de aslan payı kendisindeydi. 2022 dünya kupasında da messi doğal olarak ön planda olsa da etkisi çok yüksekti.
    26 yaşında real madrid'i bırakarak manchester united transferinde de meşhur 7 numaralı formayı sırtına geçirdiğinde beklenti ligi değiştireceği yönündeydi. orada olmayan ya da bekleneni karşılayamayan performansı ile psg yaptı. ana hedef olan şampiyonlar ligini burada da kazanamadılar. geçen sene benfica ile portekiz liginde şampiyon olamadığı gibi beşiktaş'a transferi olursa burada da ligi kazanabilecek etki yapacağını sanmıyorum.
    başta belirttiğim gibi futbolculuk meziyetlerine diyecek bir şey yok, kendisi en beğendiğim futbolcuların başında gelir, hakkının da çokça yenildiğini düşünürüm ancak game changer bir winner değildir.
    beşiktaş'a gelirse nisan ayına kadar rafa silva ile takımlarını yarışta tutmaları bizim için yeterli olacaktır. mayıs ayında da boğazdaki harika konumlu stadyumlarında şampiyonluğumuzu izlemeye mecbur kalacaklardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın