resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 4037
    15 milyon euro + bonuslar ile 5 taksitle kadromuza kattığımız futbolcumuz.

    geçen sene 8-9 mişyon euro gelir getirecek şartlar ile aston villa’ya kiralandı, bu sene bir anda ya 15 civarına satılmalı ya da transfer kazığı şeklinde yangınlar görmeye başladım.

    aston villa’ya ya da herhangi bir başka kulübe yine aynı şartlarda kiralasak dahi biz kendisinden zarar etmiyoruz aksine kar ediyoruz ve bir de üstüne elimizde bir yıllık kontratı daha bulunur halde geri geliyor, seneye kullanırsın ya da satarsın tercihini yapma şansın kalıyor ve her halükarda karlı şekilde sonlandırmış oluyorsun.

    kendisinin abuk subuk bir takıma ücret karşılığında kiralanmasında tek negatif durum ileride gelecek yetenekli ve sıçrama yapmak isteyen futbolcular için negatif bir intiba yaratması olur ki bu da sağlıklı iletişimle pekala açıklanıp aşılabilir bir sorun.

    dolayısıyla neden kendisi hakkında ah vah tüh yine kiralanacak imış battık yandık kazık gibi yangınlar çıkartılıyor anlamadığım, bedavaya kontratını sonlandırmadığımız her senaryoda kar edeceğimiz italyan ve milli takım havuzunda bulunan futbolcumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın