• 2853
    yıllar sonra ilk defa sempatik bulup, takım ayırt etmeden (ferdi'yi sevmem, irfan can'ı hiç sevmem ama onlara bile koçum benim diyerek izliyordum) destek verdiğim milli takımdı ama cidden zeka düşüklüğü olan insanlar yüzünden midem bulanıyor takım hakkında düşünürken bile. ben yine destekliyorum ama ilahi adaletin de tecelli etmesi gerekiyor. ya onların istediği kadroyla çekya maçına başlayıp yenileceğiz ya da kerem, barış falan kurtaracak bizi. başka türlü bu haysiyetsizlerin sesinin kesilme şansı kalmadı.

    portekiz maçından neredeyse bir gün önce sabuncunun haberiyle ortada dönen baskı ve saçmalık takımı inanılmaz kötü etkiledi. o maça hiçbir oyuncumuz tam konsantre çıkamadı (kerem hariç, o zaten artık alıştı böyle şeylere). bence oldukça mantıklı tercihlerle çıktık o maç özelinde. orkun kaan ve hakan ortasahada sıkı duracak ve pres yapacak oyuncular, kerem barış ve yunus da birebirde etkili, kontraatak oyuncuları. savunmada zaten yapacak pek bir şey yok, zeki daha savunma beki olduğu için leao karşısına onunla çıktı montella. bakın bunların hepsinde eleştirilecek yönler vardır ama sonuçta teknik direktör kararıdır bu. ama sosyal medyada böyle bir saçmalık dönerse hangi oyuncu, hangi teknik direktör yeterince konsantre olabilir?

    bir de anlamadığım semih, arda falan türk de yunus yunan mı? kerem ermeni mi? bu ne akıl tutulması arkadaş. antrenmanlarda görmüş, kendisiyle çalışmış ve güvenmiş oynatıyor adam, bir kere saygı duyup desteklese herkes belki de o maçı saçma sapan konsantrasyon hatalarıyla kaybetmemiş, kazanmış olacaktık. şimdi benim beklentim; bir iki oyuncu hariç herkes bu atmosferden ve yaratılan gündemden rahatsız. umarım çek maçında gol bulursak oyuncularımız protesto ederler (ya hocaya giderek ya da golü kutlamayarak).

    bir de dileğim umarım semih, arda, kenan, irfancan, ismail, salih, ferdi, mert müldür, samet, merih ve mert 11'i ile çıkarız ve görelim bakalım şu semih'lerini, hakan'sız orta sahalarını, galatasaraysız takımlarını. yalnız en ufak kayıpta ya da kötü oyunda galatasaray taraftarı oyunculara değil, sizlere nasıl dar ediyor sosyal medyayı görürsünüz. en sakin galatasaraylıyı bile akıl hastası yaptı bu hain yapılanma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın