• 2846
    her turnuva olduğu gibi yine bu turnuvada da tek mağlubiyet ile ortalığın karıştığı milli takım.

    çünkü artık milli değil. olay bundan ibaret. kabul edelim ki biz o dönemleri çoktan geride bıraktık. artık senin benim futbolcum diye bakıyor herkes. çünkü camialar normal sezonda birbirlerine öyle düşmanca bir tavırla yaklaşıyorlar ki taraftarlarda buna ayak uyduruyor. kutuplaşma hat safhada sosyal medya çok güçlü. ergenler sağ olsun zaten filtre diye bir şey yok. ana avrat sövüyor. 10 tane takipçisi olan zaten kanaat önderi oluyor. diğer koyunlar da onları takip ediyor. sonra bir bakmışsınız adam asmaca başlamış.

    şimdi hedefte galatasaray var. barış, kerem, yunus, apo, kaan hedef tahtasında. böyle durumlarda sinirle diyorum ki kulüp bir yazılı açıklama yayınlasın desin ki "biz oyuncularımızı daha fazla kamuoyuna malzeme etmek istemiyoruz. aflarını isteyerek kulübe geri çağırıyoruz." .

    böyle bir şeyin olmasını istemem. ne olursa olsun bu "milli takım". galatasaray'ın her neferi her branşta milli takım için elinden geleni ardına koymamalı. orada bizi en iyi şekilde temsil etmeli. fakat insanları öyle bir boyuta getirdiler ki artık bu hamasetten kusacağım. yeter kardeşim. bıktım ben bunların yıl boyu ağlamalarından. öyle bir kafa ütülüyorlar ki umarım hiç bir galatasaray futbolcusu oynamaz çekya maçında. semih, cenk kim varsa onlar oynar.

    kaan sakat sakat gitmiş, canını dişine takmış ama elin adamı sakatlığı bahane ettiğini ima ediyor, barış mevkisi olmamasına rağmen elinden geleni yapıyor yine suçlu, kerem portekiz maçında tüm pozisyonların içinde neden kenan oynamamış, apo yenilen hiç bir golde kabahati yok, ronaldo bir çalım attı diye maymun ettiler. kimse samet'e, zeki'ye, altay'a laf söylemiyor çünkü hedef tahtasında galatasaray'lı oyuncular var. hem de istisnasız hepsi.

    valla ramak kaldı benim bu milli hissiyatımı'da köreltmelerine. daha bıyıkları terlememiş bebelerin bu kadar kamuoyunu yönlendirmesine artık iyice kurulmaya başladım ben kendi adıma. kardeşim eğer derdin milli takım değilse kapa çeneni artık. bırakında bir turnuva izleyelim. yarın çekya maçı kazanılınca ya da gruptan çıkınca bütün bunları söyleyenler ben dememiştim diyecek onu da biliyorum.

    ama gerçekten yoruldum ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın