• 2842
    maç planı nedir bilmeyen andavallar tarafından üzerinden algı yapılmaya çalışan güzide takımımız.
    yani bu işlerin tek koldan çıkmadığı belli bir kaç gizli ajanda bir kaç mamalanma var kesin olarak. öncelikle montella yerine kesin birine bakıyorlar lobisi olan büyük takım görmüş muhtemelen henüz milli takımda görev yapmamış bir aday var. beşiktaş tarafı değil ama oyuncunun menejeri falan bi üfürme yapıyor baskıya almak istiyor ortamı geren de bu.
    mourinho erken gelsinler istedi fenerbahçeli oyuncular ondan maç satıyor iddiası kesinlikle asılsız olayı bulandırır sadece dillendirmek bile yakışmaz.
    ülkede futbol bilen medya mensubu da ayrıca yok gibi bu sebeple ateşe körükle gidiyorlar ve bi taraftar olarak bize gareleri mi var diye de düşünüyorum ama taraftar bakışı hasssastır.

    portekiz maçı üzerinde eleştirilecek bir şey varsa bu yenilmek değildir. buna da değinmek istiyorum: portekiz bizi yener yani biz o seviye takım değiliz maalesef şanslı olmalıyız ki yenelim bu seviye takımları. veya maç planı değildir eleştirilecek olan çünkü takım oynadı 0-0 iyi 1-0 2. golü şansız yedik ve takım dağıldı ama plan kötü değil pozisyon bulduk rakibi geri koşturduk maçın ilk yarısını yemeden kapatsaydık bence çok daha fazlasını da yapabilirdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın