• 2838
    mevcut kadrosunda sadece bir yıldız var, o da hakan çalhanoğlu.

    arda güler ve kenan yıldız da gelecek vaadeden oyuncular, geri kalan tüm isimler sıradan oyuncular.

    arda güler kendi takımında oynuyor mu ki yıldız muamelesi görüyor? bellingham ile aynı yaşta lamine yamal'dan yaşça büyük arda. peki onlar kadar komple bir oyuncu mu? değil. olsaydı zaten madridde de daha çok şans bulurdu. takım savunmasını öğrenecek, ileri geri git gelli oynayacak ciğere gelecek, oyun içinde kalacak düşmeyecek kaybolmayacak ozaman 'kesilemez' olacak.

    diğer oyuncuların da her birinin 'bu seviye için' ayrı ayrı eksikleri var. kerem'in bitiriciliği kötü. barış alper dar alanda etkisiz. kaan, zeki, abdülkerim yavaş. ferdi doğru pozisyon alamıyor. orkun yaratıcı değil, temposuz. mert müldür, ismail, yunus, yusuf, merih diğer eksiklerini geçtim maç kondisyonları yok. altay ve samet zaten burada olmamalı.

    oyuncuyu kendi ülkemizdeki oyuncularla kıyaslayıp olduğundan çok daha fazlası olarak değerlendirebiliyoruz. ama böyle turnuvalarda eksikler ortaya çıkıyor. her mevkii için bir çırpıda 4er 5er yıldız sayabiliriz turnuva genelinde düşününce.

    yani galatasaraylısı fenerlisi beşiktaşlısı hepsi kendini geliştirmeli. sosyal medyada takım bazında kümelenme işi aşırı gereksiz ve yorucu.

    malzeme çok iyi değilse hoca marifetli olacak ki bir sistem takımı olalım. e hoca da o kapasite de değil. dolayısıyla çok da yazıp çizmeye gerek yok buradan güzel bir hikaye çıkmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın