• 2819
    çekya maçında kenan, arda, abdulkadir, semih, cenk gibi isimlerle hücum hattında arz-ı endam etmesini umuyorum. apo da zaten cezalı. ahmetcan da apo'nun yerine forma giyecek. sol bek mevkisini bırakıp ilerde takılan ferdi'yi görünce hem beki hem sol içi nasıl savunuyor izleyelim. göreyim bakalım çekya ne hale getiriyor.

    iki maçtır aldığı topları ezen kenan'ı savunanda art niyet ararım. portekiz maçında oyuna girdikten sonra ne yapmış arda? fiziksel olarak bariz şekilde eziliyor. ancak bunların derdi üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek.

    ligdeki sağlam stoperler karşısında bile yokları oynayan semih'i de izleyelim, onda da sorun yok. abdulkadir ve cenk de kalan artıkların tatminini sağlar.

    çekya içlerinden geçince de oturup portekiz maçını bahane edecek kadar yavşak bunlar gerçi. portekiz maçında oyuncu değişikliklerinden sonra en ufak bir iyileşme mi oldu? bence ilk yarıda daha tehditkardık.

    altay ve samet'in ortaklaşa yedirdiği golle takım çözüldü. bu noktada galatasaraylı oyuncuların ne gibi bir ilgisi var? üçüncü golde hem ofsaytı bozup hem de kayıp düşen zeki bile bizim çocuklar kadar tepki görmüyor.

    leao, mendes kanadına önlem olarak gerekirse barış alper sağ bek oynasa mı derken adamlar yaldır yaldır bizim sol kanadı maden gibi işlediler. ferdi neredeydi? apo'nun formsuzluğuna katılıyorum; ancak hem sağ iç hem de sağ çizgiyi işleye işleye gelen adamlara karşı tek kişi ne yapacaktı?

    hiç problem yok. ahmetcan ve ferdi ikilisini de izleyelim. kazanmak zorunda olup sahaya çıkacak, fiziksel olarak çok daha diri bir çekya'ya karşı bu ekibi izlemek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın