• 2791
    bugünkü maç üzerinden ‘gs lobisi’ ‘büyükekşi’ ve bilumum iftiralar üzerinden milli takımın yenilgisini galatasaray’a ve futbolcularına mal etmeye çalışan bir güruh var, o ahlak yoksunlarına hatırlatalım :

    1. gs’nin santraforu mauro emanuel icardi’dir, bay değil. bay’ı santrafor oynatmak montella’nın tercihidir.

    2. bay sağ açıkta gösterdiği muazzam performans ile asıl mevkisi sol açıkta kerem’i ve zaha’yı kesmiştir. bugün o mevkide oynayan kerem de takımın kötülerinde ilk beşe girmez.

    3. yunus gs’nin şampiyon kadrosunda yoktur, ilk 11’e giremeyeceği için kiralanmış ve leicester’da genellikle yedekte bulunmuştur. onu ilk onbire almak montella’nın tercihidir.

    4. gs’nin altı numarası kaan değil torreira’dır. daha bu sabah kerem ile yunus’u aynı anda sahaya sürmenin kumar olacağını, eğer oynayacaklarsa orta sahanızın ve beklerinizin çok kuvvetli olması gerektiğini sözlüğe yazdım. kaan gibi yavaş bir futbolcuyu iki atak orta saha ile yalnız bırakmak montella’nın tercihidir.

    5. abdulkerim sakatlık yaşadığı günden beri gs’de de kötü bir grafiğe sahip. bugün de sahanın iyilerinden değildi diğerleri gibi.

    portekiz gibi güçlü bir rakibe karşı barış’ı bu kadar verimsiz kullanmak, kaan’ı aslanların ortasına atmak, yunus’u hangi akla hizmet ilk onbir çıkarmak montella’nın açıklaması gereken konulardır. sadece bu kadar da değil. orta sahayı neden bu kadar güçsüz bıraktığını, beklerin formsuzluğunu, samet’i ve her maç değişen 11’i de açıklamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın