• 416
    transfer obezliğine gerek olmayan dönem. sosyal medyada herkes yeni 11 kuruyor neredeyse. beklentiyi doğru ayarlamak gerekiyor yoksa güzel hamleler bile olsa taraftar gereksiz baskı oluşturabilir yönetim ve takım üstünde.

    batshuayi değil de daha düşük seviye bir oyuncu gelseydi on numaraya transfer beklentim olurdu ama batshuayi transferi bize ya batshuayi icardi ya da maça göre batshuayi mertens başlayacağını gösteriyor. tahminimce on numaraya genç bir yedek alacağız (belki de yusuf demir'e şans veririz bu bölgede, kampta okan hoca duruma bakar tahminimce).

    kanat olaraksa barış takımda tutulur, sadece kerem yerine oğuz aydın alınır. zaha ya da ziyech'ten birisi (muhtemelen zaha) takımda kalır, ve yunus da orayı yedekler. zaniolo ve tete'yle de yollar ayrılır büyük ihtimalle.

    ortasahaya kesinlikle world-class bir isim gelecek bundan eminim. oliviera, midjso vs ile yollar ayrılır ve büyük ihtimalle yedek bir ortasaha (mesela brevik) o bölgeye alternatif olarak eklenir (ve de şampiyonluk golümüzü atar).

    sağ bek transferi wan-bissaka olmazsa genç bir isim olur, zeki çelik bu şartlarda istenilen oyuncuya gidilemezse gündeme gelir, aksi taktirde çok düşüneceğimizi sanmıyorum.

    sol bekte bir iki maç hariç ortalama ya da iyi maçlar çıkarmasına rağmen garip bir şekilde bir anda eleştirilmeye başlanan köhn ile devam edilir tabii ki (piyasada sanki alabileceğimiz çok fazla sol bek varmış gibi) oyuncumuza biraz daha sabretmemiz gerekiyor. tabii genç bir alternatif eklenebilir transferin son günlerinde ama ana planlamada dubois sağ ve sol bek yedeği olacaktır.

    stoperlerde nelsson ya da davinson'dan birisi gider, emin bayram ve kaan ayhan'la burayı yedekleriz. eğer başka bir satış daha olursa o zaman gündeme gelebilir yeni transfer.

    kaleye de ben bu sezon transferin sonuna doğru altay hamlesi bekliyorum (aslında uğurcan bizi daha fazla istiyor ama trabzon bırakır mı onu bilemem). ama günay'la devam etme ihtimalimiz çok daha yüksek (em azından bir sezon daha).

    yani;

    batshuayi
    oğuz aydın
    ortasaha (6-8 oynayan bir oyuncu)
    yedek ortasaha
    sağ bek

    bunlar ana planlama;

    10 numara genç oyuncu
    sol bek genç alternatif
    yerli kaleci (en düşük ihtimal burası)

    bunlar da ihtimal dahilindeki transferler.

    demem o ki; beklentiyi o kadar arşa çıkartmaya gerek yok, doyumsuzluğa da gerek yok. gayet kaliteli bir kadro var ve eksiklerimiz zaten gün gibi ortada. fm de oynamıyoruz. artık bu kafadan çıkın, başarılı sezonlardan sonra yeni transferlerden çok oturmuş kadro şampiyonluk/başarı getirir bize. ama sosyal medya taraftarına kalsa icardi'yi bile satalım yeni bir yıldız getirelim der. çünkü en kaliteli oyuncak bile olsa şımarık çocuk çabuk sıkılır, yenisini ister.
App Store'dan indirin Google Play'den alın