resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3988
    her takımın taraftarı satmaya geldiğinde kendi kadrosundaki oyuncuyu olduğundan değerli görür ama muhtemelen bu arkadaş galatasaray tarihinin en overrate edilen futbolcusudur. sosyal medyada hala kendisinden 25-30-35m€ bonservis geliri bekleyen insanlar görüyorum ve bana göre bunun hiçbir dayanağı yok.

    mesela bir ispanyol taraftar olayım ve takımımın zaniolo'yu istediğine dair haberler çıksın, ne gözle bakarım zaniolo'ya diye düşünüyorum. aklıma gelenler şunlar oluyor;

    - son 2 sezondur doğru düzgün top oynamamış. italya'da kulübüyle sorunlar yaşamış ve gönderilmiş. türkiye'ye gitmiş ancak daha düşük seviye bir ligde de ilk 11 oyuncusu olamamış, iyi oynadı denilebilecek maç sayısı 2-3'le kalmış. oradan tekrar sıçrama şansı bulmuş, ingiltere'ye gitmiş orada da oynatılmamış.

    - ciddi sakatlık sorunları var. geçmişte 2 defa çapraz bağ yırtmış. bunun dışında sezon içinde de maç kaçırmasına neden olan sakatlıklar yaşamaya devam ediyor. avrupa şampiyonasını da sakatlık nedeniyle kaçırmış.

    - saha içi disiplini ciddi bir sorun. hücum oyuncusu olmasına rağmen kariyerinde gördüğü kart sayısı attığı gol ve yaptığı asistlerin toplamından fazla. ve bu kartları savunmaya yardım ederken, pres yaparken falan görmüyor disiplinsizlikten dolayı görüyor.

    - saha dışı disiplini de ciddi bir sorundu ki bunu son zamanlarda aştığı ve aile hayatı yaşamaya başladığı söyleniyor ancak ne kadar güvenilir soru işareti.

    sonuç olarak kulübümün böyle bir oyuncuyla adı anılsa ya opsiyonlu kiralayalım - bir sezon durumuna bakalım ya da çok çok kelepir bir bonservis bedeli ile düşürme şansımız varsa alalım, teknik - fiziksel özellikleri o riski almaya değer diye bakarım.

    kendisine talip olan takımlarında aynı gözle baktığını düşünüyorum. iyi bir bonservis kazanmamızın tek yolu arabistan'a gitmeye niyeti olmasıydı ancak onu da istemiyor. bu durumda bizde de devam etmeyi asla düşünmeyen bu arkadaş için verdiğimiz parayı kurtarmaktan başka bir şansımız kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın