resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3966
    satılması gerektiğini düşündüğüm oyuncumuzdur.

    iyi bir oyuncu, süratli, fiziğini iyi kullanıyor falan ama aşırı tripli bir oyuncu ve bu triplerinden de ciddi anlamda sıkıldım. yok orada oynamam, yok arabistan olmaz, yok illa ki italya...

    ya kardeşim sen düşüştesin ve artık eskisi kadar talibin yok. burada kalsan ve şampiyonlar ligi faktörüyle yeni bir meydan okumaya girsen çok daha iyi olacak ama beyimiz düşüşte olduğunu kabullenmiyor ve istekleriyle kulübümüzü de zora sokuyor.

    üstüne bu adama yapılacak yatırımın çöpe gitme olasılığı da bir hayli fazla. hadi biz 15'e alıp kira ve satışlardan falan amorti ederiz belki ama bunu 15+'ya alacak takımın elinde kalma olasılığı bir hayli fazla. herif hem sakatlığa yatkın, hem de öyle böyle kart görmüyor. geçen sene toplamda 1363 dakika forma giymiş ve 12 sarı kart görmüş. yani ortalama 15 maç ve 12 sarı kart! tripli, vurdumduymaz olması da cabası.

    arabistan da bile en fazla 20 teklif geldiği yerde, avrupa kulüpleri maksimum 15 verir. ki bu para da riskli bir yatırım olduğundan kiralık+satın alma opsiyonuyla yaparlar diye düşünüyorum. hani doğrudan satış yapılıp 15 falan alınırsa başarı sayarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın