resim
Michy Batshuayi-Atunga
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Belçika
  • 501
    fenerbahçe güllük gülistanlık bir ortam. şaka değil gerçekten. taraftar baskısı falan yok denecek kadar az, hakem kararları hep lehine, medya elinde en ufak olumsuz haber servis edilmiyor hiçbir yere.

    batshuayi fenerbahçe'de iki sezondur yedek oturuyor ve bunu sorun etmediğini sanmıyorum. medyaya yansımıyor bence olaylar. misal, adamlar birbirine girdi kavga dövüş. iki üç oyuncu kadro dışı kaldı bir tane konuşan olmadı. imasını dahi yapanları tehditle susturdular.

    galatasaray çok farklı. burada 10 maç oynasan 11. maç oynamasan gündem olursun. taraftarın önüne dahi atılırsın sıkıntı çıkarıyor diye. medyaya malzeme olursun, hakaretler yersin vs. vs. kulüp bunu içeriye yansıtmaz ama o da güzel bir şey.

    esas konuya gelecek olursak; batshuayi galatasaray karakterine uyan bir adam değil. fenerli olmuş suratından fener akıyor. orayı da bırakmaz kolay kolay ama insanoğlu işte daha fazla para için girmeyeceği şekil yok. menajeri de bizi öne atarak ücreti arttırmaya çalışıyor.

    başka bir konu ise fenerbahçe'den alınan isimlerin bize gram katkı vermemesi. istisnalar yok mu? var. olur da transfer eder, çok para verirsek giren kazıkla kalırız yine de ben söyleyeyim. tarihte örneği çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın