resim
Giovani Álex dos Santos Ramírez
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Meksika
  • 884
    kötü oyuncu değildi öyle aman aman bi futbolcu da değildi. fuleli fuleli koşuyordu sağa sola. orta fizikli bir orta saha oyuncusu ile omuz omuza mücadelesinde yerden kalkabiliyordu sanki.

    daha yolun başında. iyi bir tekniği var ama çok yetersiz fiziğini kapatamıyor. iyi bir tekniği var dedik de yani gitsin sol ayağına gelen bir topu da kale boşken soksun içeri. sonuç olarak premier ligde kolay kolay barınabilecek bir futbolcu değil.

    messiye fiziken benzemesi ve ronaldinho'nun yüz hatlarını barındırması taraftarımızı mest etmiş olacak ki 8 milyon euro'cuk miktar bile taraftarımıza yetmiyor 15-20 milyon euro verelim de 30-40 milyon euro ya satalım havasındalar.

    canım arkadaşım, güzel arkadaşım lütfen kapat menejerlik oyununu. orda oyuncunu keşfet. galatasaray ı şampiyonlar ligi şampiyonu yap. 100 milyona sat gio'yu. bunlar güzel şeyler ama oyunu bir gün uninstall etmeyi de unutma ki aramıza geri dönebilesin.

    bir galatasaray vizyonu maksimum ederi 5 milyon euro olan oyuncuya bağlıysa zaten konuşmaya gerek yok. unutulmasın ki galatasaray vizyonu yabancı oyunculara bağlı değildir.

    eğer avrupadan kupa gelecekse yine kemikleşmiş bir türk oyuncu grubuyla gelecek. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın