resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3951
    halihazırda varolan kalitesini ve potansiyeli göstermeye gönlü olmayan futbolcu. tabiri caizse hiç acı çekmek istemiyor, kısa yoldan yolun sonuna varmaya çalışıyor. fakat görülüyor ki bu mümkün değil.

    örnek olarak, galatasaray'da bir sene kalıp şampiyonlar ligi meydan okuması gerçekleştirmeyi zaman kaybı olarak görüyor. taliplerinin seviyesine ve taliplerinin istekliliğine bakılınca da (çoğu kiralık aşk olarak bakıyor belli ki) gerçek dünyada kendini gördüğü seviyede olmadığı aşikar.

    böyle hikayelerin sonunda kendisinin kazandığı gs'nin kaybettiği bir seçenek yok. ikisi de kaybedecek ya da kazanacak. ne yazık ki zaniolo bunu görebilecek olgunlukta biri değil, bundan sonra da o olgunluğa erişebileceği konusunda ışık yok. zaten bu transferin sakatlıkla beraber en büyük riski de buydu.

    bizim için bonservis ücretinde tok satıcı olmadan elden çıkarmak riski artırmamak için optimum seçenek şahsi görüşüm. 15 milyon civarına satabilecek bir seçeneğimiz olursa, sat gitsin sat sat sat. lan olum yenisini alırız bi daha buluruz satın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın