resim
Leon Christoph Goretzka
Takım:Bayern Münih
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.89
Uyruk:Almanya
  • 92
    ihtiyacımız olan oyuncu profili. bunun birçok nedeni var elbette ama bence en önemlisi skor katkısı verebilecek olması. bunun yanı sıra hava toplarında gayet iyi, driplingle top sürme yeteneği fena değil ve fiziksel olarak üst seviyede bir oyuncu. yani komple bir oyuncu neredeyse.

    bunun yanı sıra galatasaray ligde 4 oyuncusundan (2 kanat, 10 numara ve icardi) değil 5 ( 4 hücumcu + 8 numara) oyuncusundan skor katkısı almaz zorunda malesef.

    tamda bu yüzden amrabat’ı hiç istemiyorum. skor yükünü 4 oyuncu üzerine yüklemek çok riskli. formsuzluğu olur, sakatlığı olur bunu geçtim ama ligde 38 maçın 38’inde topa en çok sen sahip oluyorsan 8 numaran gol katkısı vermeli ve oyun kurabilme yeteneği olmalı.

    tamam amrabat+torreira ikilisi şampiyonlar liginde belki mükemmel olur ama ligde işe yaramaz bu ikili. hatırlarsanız kaan + torreira tutmasına rağmen ligde demirbay’a döndü hoca bir süre sonra.

    hocanında amrabat’ı istememesi bence tamda bu yüzden. sadece şampiyonlar liginde tam verim alıp ligde tam anlamıyla verim alamayacağı bir oyuncudansa daha komple bir paket istiyor hoca imkan varken.

    goretzka gelir gelmez orası ayrı ama amrabat tipi oyuncular son seçenek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın