• 11
    rakip takımın bizi kızdıracak, bizim onları kızdıracak söylemler içinde olmamız bence normal. bunu okuldaki çocuk arkadaşına yapar. biz sahanızda kupa kaldırdık, biz 6 attık vs. gırgır şamata bu işin keyfi. fakat buradaki asıl sorun, medya önünde sorumluluk sahibi olması gereken insanların bunu söyleyebilme cesaretlerini kendinde bulması. bu da tamamen zayıf profilli başkanlar, yönetimler ve bize yakışmaz örgütü'ne mensup taraftarla alakalı.

    3. sınıf oyuncu bağıra, çağıra ali sami beye küfür ediyor. senin kurucun. vefat etmiş bir insan. türk sporuna sayısız hizmeti olmuş. kulüp olarak ne yapabildin? menajerlik şirketini, çalıştığı medya kurumlarını baskı altına alabildin mi?

    arkadaş şu dilekçe verdik, şikayet ettik mastürbasyonundan kurtulmamız lazım. dilekçe verince ne oluyor? gerçekten merak ediyorum. sen toplumsal baskı oluşturmazsan, gündemde tutmazsan, nihai sonuç alana kadar bütün sorumluları diken üstünde tutmazsan ne oluyor? ben bugün gider ali koç'a 1.000 tane şikayet dilekçesinde bulunurum. dilekçe dediğin şey kağıt parçası kardeşim. sırf sosyal medyada, bir şey yaptık demek için iş yapmayın. yaşadığınız ülkenin gerçeklerine uygun hareket edin.

    galatasaray'ın bu kadar kolay dokunulabilir olması, canımızı yakıyor. bazıları şampiyon olduk her şey çok güzel modunda ama benim için galatasaray'ın dokunulmaz olması, şampiyon olmasından daha önemli. insanların olduğu gibi kurumların da izzeti nefsi vardır. yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın