resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3935
    kendi oyuncumuz diye kötülemek istemiyorum ama odun gibi fiziği ve hiç esnek olmayan bir vücut yapısı var. çoğu zaman faulle sonuçlanan gereksiz sertlikteki ikili mücadeleleri de bundan kaynaklanıyor. bu tip vücut yapısından kolay kolay süperstar da çıkmaz, ibrahimoviç veya adriano çok nadide örnekler.

    oyun tarzı itibariyle italya veya ingiltere dışındaki liglere uygun olduğunu düşünmüyorum. ingiltere'de de aston villa da kendini gösteremedi, top 5-6 takım için ise mevcut haliyle zaten şansı yok. bu tip takımlar için hücum oyuncusu olmasına rağmen barındırdığı kart görme potansiyeli ise - bana göre - red flag.

    bizde kalsa faydalı olur mu, maçına göre tabii ki olabilir. fenerbahçe, beşiktaş maçları veya avrupa kupalarında birinci seviye rakiplere karşı oynadığımız maçlarda kozumuz olabilir.

    alındığı şartları ve zamanlamayı ben yine de doğru buluyorum. zaten maliyetinin yarısı çıktı bile, hala da pazarı olup ciddi miktar(10-15 milyon euro) getirebilecek bir oyuncu olarak görüyorum. ancak yabancı sınırı 12 ve kadromuzda ziyech, mertens, zaha ve daha nice yaratıcı oyuncuların olduğunu göz önünde bulundurarak kendisiyle hiç kafama takmadan vedalaşırım.

    umarım fiorentina ile takas eder karşılığında kayode'yi alırız veya dodo + para.

    kendisi belli ki bizi beğenmiyor veya bizi olduğumuzdan küçük görüyor ama bence dönse de ilk 11 olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın