• 6782
    sürekli olarak kendilerinin büyük olarak hatırlatılmasına ihtiyacı olan güruh. elde bir şey kalmayınca adı konamaz fenerbahçe büyüklüğü söylemi adamlarda işliyor.

    başkan adayları reyting rekorları kırmışmış. aslında tabi ki yalan. bırakın tarihi olmayı, o gün için bile reyting görmemiş. zaten habertürk'te yayınlanan bir programın tarihi reyting görmesi de mümkün değil.

    kongreleri demokrasi dersi vermişmiş. aslında aziz yıldırım'ın konuşturulmadığı kongre evet. aziz yıldırım gibi demokrasiden uzak bir isim bile gündemi oylamadınız, kongre başkanını oylamadan seçtiniz diye isyan etti. ilk günden kongreyi terk etti. bakmayın aziz eskisi gibi değil, kongreyi yargıya bile götürürdü eski aziz olsa.

    bütün herkes kongrelerini izliyormuş, valla bizim millet kepçe operatörünü de sandalye koyup izleyen millet, yani yeter ki hareket olsun. kavga dövüş için izledik. ayrıca ciddi bir can sıkıntımız mevcut. nabalım, en eğlencelisi buydu.

    bizim şampiyonluğa sevinmediğimizi düşünüyorlar. valla biz yeterince sevindik de alışkanlık meselesi. siz de yeterince üzülmediniz sanki, bak o da alışkanlık meselesi. ha genel mutluluk durumu olarak hep öndesiniz maşallah.
    mayıslar hariç bütün aylar sizin.

    etrafımdaki fenerliler dahil hepsinin söz konusu fenerbahçe olunca paralel bir evrende yaşadığını düşünüyorum. hepsi paralel ama kazandıkları kupadan tutun, formalarındaki yıldızlara kadar, büyüklük algılarına kadar. galatasaray'ın gerçekliği adamları delirtti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın