resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 418
    cenk tosun ve samet akaydin tercihleri beni de huzursuz ediyor, ancak milli takım çok genç oyunculardan oluşuyor. cenk dediğiniz adam iyi kötü uzun yıllardır milli takımda forma giymiş, tecrübeli bir isim. samet de milli takım tecrübesi az olsa da yaşı belirli bir seviyeye gelmiş oyuncu. ozan kabak sakatlanmasaydı kadroya giremeyecekti muhtemelen.

    uluslararası turnuvalarda tecrübe çok önemlidir, sadece genç yıldızlardan kurulu takımlar çok hata yapar. hocanın biraz da hafif kaşarlanmış yaşlı adamları kadroda tutması mantıklı olabilir. sıkışan bir maçta cenk tosun oyuna girer, ceza sahasında karambol yaratır, penaltı alır, bir şeyler yapar, bir bakmışsınız gol olmuş.

    bunun dışında bertuğ yıldırım benim de anlamadığım bir tercih ama yunus akgün'ü anlıyorum. turnuvada çoğunlukla kontra oynayacağız ve montella yunus'u nasıl kullanacağını çok iyi biliyor. yunus ayrıca sağ açık oynayabilecek irfan can kahveci ve arda güler'den farklı bir profil, açık alanda dribblingi var. bu yüzden tuttu bence, yusuf sarı biraz formda olsaydı onu alabilirdi yunus yerine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın