resim
Vincenzo Montella
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:50
Uyruk:İtalya
  • 417
    kadro tercihini adil bulmadığım hoca. belki tff etkisi belki menajer etkisi belki de kendi takıntılarıyla birkaç tane hatalı tercihi var.

    öncelikle yürümeye mecali olmayan, facia bir sezon geçiren cenk tosun'u ve lig 1'de berbat bir sezon geride bırakan oynamamış bertuğ yıldırım'ı can uzun yerine tercih etmesi açıklanması gereken bir saçmalık. can bu sezon 32 maçta 19 gol 4 asist üretti. bundesliga2'de yaptığı bu katkı bizim ligde cenk'in attığı 6 golden çok daha kıymetli. bertuğ zaten doğru düzgün oynamadığı için ona değinmiyorum bile. hatta şöyle söyleyeyim, kadroya forvet yazarken can uzun semih kılıçsoy'un dahi önünde olmalıydı. forvet tercihinin saçma sapanlığını turnuvada göreceğiz zaten.

    öte yandan kanatlarda oğuz aydın yerine championship'te oynayamamış yunus akgün tercihi de hatalı. daha önce çalışmış da bilmem ne gibi sebepler alenen torpil yaptığı anlamına geliyor zaten. kanatta tekniği ile ön plana çıkan irfan can, kenan yıldız, arda güler gibi oyuncular varken elinde sadece barış alper'de olan profile sahip oğuz aydın'ın yerine elinde olan tipteki yunus'u seçmek saçmalık. kaldı ki barış alper'i muhtemelen forvet olarak kullanacaksın. ayrıca ligin en iyi çıkış yapan yerlisini ''geçen sene çalışmıştım'' diye başkasına kurban ediyorsan forma adaletine de, kadro seçimine de saygı bekleyemezsin.

    hoş yunus galatasaraylı diye muhtemelen ofsayt yağmuruna tutulacağım ama olsun. yunus fenerbahçe'nin championship'e kiraladığı oynayamamış bir oyuncu olsaydı ortalık yangın yerine dönerdi. galatasaray oyuncusu diye kulağımın üzerine yatamam maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın