resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6738
    çok büyük bir servetin içine doğduğu için olsa gerek, nasılsa ihtiyacım yok diyerek kendine zerre yatırım yapmamış görünen kişi.

    taraftarlık garip bir ruh hali. hele türkiye'de taraftarlık çok daha garip. 35 yılını bitirdiğim hayatımın 25 yılını bir taraftar olarak geçirdim. internet çağının emekleme döneminden itibaren içine doğmuş biri olarak, uzak mesafeye rağmen binbir çeşit taraftarla tanıştım.

    hiç umulmadık kariyerlerden/sınıftan insanlarla normalde ne münasebet diyeceği yerlerde de bulundum, normalde yolda görsem şerit değişeceğim adamlarla aynı mücadeleyi de verdim.

    bu adamın sorunu iyilik, kötülük ya da taraftarlık söz konusu olunca zuhur eden bir göz kararması/kimlik değişimi değil. zira bunların hepsini, ayırt edecek kadar çok örnekleriyle yıllardır görüyorum.

    bu adam kendini hiç geliştirmemiş, kendine hiç yatırım yapmamış. en ufak bir konuda en ufak bir fikir ya da duruş belirleyemeyecek bir durumda. istediği konuda, kendisi adına düşünecek/karar verecek en doğru danışman ekibi kurma imkanı var. ama daha onun bile iyisini ya da kötüsünü ayırt etmekten aciz.

    bu kendini bilmezlikle, bu yoksunlukla 6 sene iyi idare etti bence. bozabildiği çoğu şeyi bozdu elbette. ancak yine de hem fenerbahçe'yi hem türk futbolunu/sporunu kökünden bitirebilecek bir kendini bilmezlik var bu abimizde...

    ne diyeyim, hepimizin işi zor...

    fenerbahçe ali koç'un başkanlığında gün yüzü görmez ama biz de yarattığı ortam sebebiyle huzur bulamayız hiçbir zaman. öyle bir paradoks...
App Store'dan indirin Google Play'den alın